9. listopadu 2014

Kvíz: Poznáte moravská a slezská města?

Vyzkoušejte si v našem kvízu, zda poznáte, ve kterém městě na Moravě či ve Slezsku byl daný obrázek vyfocen. Správné odpovědi samozřejmě najdete na konci pod poslední otázkou. Více netřeba dodávat, snad jen, že se můžete v komentáři pochlubit, kolik měst jste trefili správně. Hodně štěstí.





Město 1

a) Kroměříž
b) Hulín
c) Hodonín
d) Břeclav




Město 2
a) Zábřeh
b) Mohelnice
c) Krnov
d) Javorník





Město 3
a) Lipník nad Bečvou
b) Odry
c) Kojetín
d) Němčice na Hané





Město 4
a) Valašské Meziříčí
b) Valašské Klobouky
c) Velké Meziříčí
d) Hranice





Město 5
a) Konice
b) Moravská Třebová
c) Plumlov
d) Potštát





Město 6
a) Uherské Hradiště
b) Veselí nad Moravou
c) Strážnice
d) Holešov





Město 7
a) Krnov
b) Jeseník
c) Opava
d) Rýmařov





Město 8
a) Mikulov
b) Moravská Třebová
c) Zábřeh
d) Kroměříž





Město 9
a) Dolní Věstonice
b) Přerov
c) Ostrava
d) Brno





Město 10
a) Znojmo
b) Dačice
c) Mikulov
d) Moravský Krumlov








Správné odpovědi: 1C, 2B, 3A, 4A, 5C, 6D, 7A, 8B, 9C, 10B

Žádné komentáře:

Okomentovat