Malý závazek do nového roku...

Vážení přátelé, příznivci a obdivovatelé krás Moravy a Slezska, začal nový rok, a jak už to tak máme zakořeněné, je tu doba předsevzetí, slibů a také rekapitulací předchozích měsíců.

Pokud se ohlédnu za uplynulým rokem, není to s vývojem na blogu zrovna slavné. Nebýt Moravského dne, setkání moravských patriotů v Olomouci, mnou připravené turistické série Podzimní větrání a několika tipů na výlety psaných původně pro web Radost z pohybu, blog by téměř nerušeně celých těch dvanáct měsíců spal.

Na tomto místě bych tak chtěl slíbit, že letos tomu bude jinak a blog bude mnohem živější. Ne že bych měl přesně naplánované třeba další části barokní minisérie Pod křídly baculatých andělíčků, ale budu sem více dávat kratší texty, zajímavé fotky z mých toulání či akcí, třeba i bez textu, a určitě nebudou chybět pozvánky na mnou pořádané vycházky a výlety "Větrání" pro veřejnost, které letos plánuji od března do listopadu, jednou, možná dvakrát měsíčně. Myslím, že to není závazek nesplnitelný. Ale znáte to, člověk míní, pánbůh mění...

Závěrem ještě dvě věci. Na mapě níže se můžete mrknout, kam jsem všude již zavítal s foťákem, v tomto směru byl třeba rok 2014 celkem úspěšný, což se pak víceméně i odrazilo v napsaných tipech na výlety.

A také bych vám chtěl popřát všechno dobré do nového roku, ať zdraví slouží a nikdo ať vám nehází klacky pod nohy, při všedních cestách do práce či školy nebo na výletech.



Komentáře