1. dubna 2015

Kvíz: Poznáte moravská a slezská města? (II)

Už jednou (konkrétně zde) jste měli na našich stránkách možnost vyzkoušet si, jestli na fotkách poznáte moravská a slezská města. Pokud vás kvíz bavil, můžete tipovat města i v druhé várce "tajemných" obrázků. A kdyby se u některého nezadařilo, řešení opět najdete na konci kvízu. 



Město 1

a) Hustopeče
b) Mikulov
c) Valašské Klobouky
d) Svitavy




Město 2

a) Žďár nad Sázavou
b) Prostějov
c) Olomouc
d) Nové Město na Moravě




Město 3

a) Šumperk
b) Zábřeh
c) Jeseník
d) Dačice




Město 4

a) Kravaře
b) Ostrava
c) Brumov-Bylnice
d) Valašské Meziříčí




Město 5

a) Velké Opatovice
b) Blansko
c) Holešov
d) Hodonín




Město 6

a) Šumperk
b) Jeseník
c) Vsetín
d) Nový Jičín




Město 7

a) Šternberk
b) Krnov
c) Třebíč
d) Uherské Hradiště





Město 8

a) Opava
b) Brno
c) Hustopeče
d) Břeclav




Město 9

a) Buchlovice
b) Konice
c) Bučovice
d) Boskovice




Město 10

a) Telč
b) Kroměříž
c) Slavonice
d) Štramberk









Správné odpovědi: 1B, 2D, 3A, 4B, 5C, 6B, 7A, 8D, 9D, 10A 

Žádné komentáře:

Okomentovat